Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot na ongeval Sas van Gent

Toegevoegd: 03-09-2018, 09.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De brandweer is vanmorgen met spoed uitgerukt na een melding van een ongeval in Sas van Gent.


Rond 08.15 uur vond er als gevolg van een voorrangsfout een botsing plaats op de Driekwartweg ter hoogte van de Zandstraat. Bij de aanrijding kwam één van de voertuigen in de sloot terecht. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit omdat naast de bestuurster er ook twee kinderen in de auto zaten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat iedereen uit zijn voertuig was.

De betrokken zijn nagekeken in de ambulance maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De beschadigde auto’s zijn weggesleept door twee bergingsbedrijven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Co de Kraker (3-9-2018 om 15:24)
Een ongeluk is nooit leuk, maar goed opletten op andere weggebruikers is de boodschap. Zonde van de schade, dat kost geld. Tegenwoordig kan je geen auto's meer zelf repareren, want het is allemaal computer. Gelukkig geen zwaargewonden.
Cookie-instellingen beheren