Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 84 km

Uitslaande brand blijkt brandje in buitenhaard

Toegevoegd: 03-09-2018, 21.29 uur
De situatie bleek ter plekke erg mee te vallen.
De situatie bleek ter plekke erg mee te vallen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

S-HEER ABTSKERKE - Een brandje in een buitenhaard bij een woning in ‘s-Heer Abtskerke heeft maandagavond geleid tot het uitrukken van verschillende brandweerwagens. De situatie bleek gelukkig mee te vallen.


Volgens de Veiligheidsregio Zeeland werd rond 20.55 uur gemeld dat brand woedde bij de Baarsdorpseweg. “Op basis van de melding zou het gaan om een uitslaande brand in een woonhuis met mogelijke uitbreiding naar de schuur. De meldkamer heeft daarom opgeschaald naar middelbrand”, zo legt een woordvoerder uit. Er werden twee blusvoertuigen, een ladderwagen en een waterwagen opgeroepen.

Ter plaatse bleek in een serre brand te hebben gewoed in een buitenhaard. Bij aankomst van de brandweer hadden de bewoners deze al geblust. De brandweer heeft nog kort nageblust. De inzet van één blusvoertuig bleek voldoende.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren