Weerbericht:
Vannacht (mot)regen. Overdag af en toe zon, tot de avond vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's rijden banden lek A58 Lewedorp

Toegevoegd: 05-09-2018, 17.57 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Op de A58 tussen Arnemuiden en Lewedorp zijn vanmiddag verschillende voertuigen beschadigd geraakt nadat lading op het wegdek was beland.


Volgens de politie reed een hovenier rond 16.30 uur met een bestelbus met aanhangwagen over de snelweg richting Goes toen nabij het Mallardviaduct enkele pallets van de aanhanger vielen. Verschillende voertuigen reden hier vervolgens overheen en zeker vier personenauto’s liepen schade op. Drie van die auto’s moesten worden getakeld.

Tijdens de afhandeling van het incident gebeurde rond 17.15 uur twee personenauto’s achter op elkaar. Er was geen sprake van letsel. Wel moesten schadeformulieren worden ingevuld. De vluchtstrook moest tijdelijk worden afgesloten. Rond 17.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-9-2018 om 13:16)
Ik zal altijd (indien mogelijk) nooit achter auto's met karretjes rijden, ook heb ik eens een fiets zien stuiteren op de snelweg. Hier is iedere boete te laag! Als pallets van een karretje " vallen" dan klopt er echt iets niet!
Cookie-instellingen beheren