Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij in Vlissingen: één arrestatie

Toegevoegd: 06-09-2018, 01.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Hendrikstraat in Vlissingen is woensdagavond laat iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één verdachte aangehouden.


Meerdere politiewagens en de ambulancedienst werden even na 23.00 uur opgeroepen. Wat er precies aan het incident vooraf is gegaan, is niet duidelijk maar op straat lag behoorlijk wat bloed. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van diens letsel is niets bekend.

De politie zette rond een woning op de hoek met de Nieuwstraat - Palingstraat een klein gebied af met linten. Er kwam ook een hondengeleider met zijn diensthond ter plaatse. Rond 00.30 uur werd de woning afgesloten en vertrok de politie weer.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (6-9-2018 om 12:51)
word tijd dat de buurt daar eens flink ,,schoongeveegd,, word op het zo mooie bellamy en d3 zijstraatjes daar want het is totaal aan het verpauperen daar met al die rare lui daar en vlissingen word er zo niet mooier en beter op
Cookie-instellingen beheren