Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Ruzie vooraf aan steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 06-09-2018, 09.20 uur
Het slachtoffer werd in zijn arm gestoken.
Het slachtoffer werd in zijn arm gestoken.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de steekpartij in Vlissingen gisteravond waren mogelijk drank en drugs in het spel. Aan het incident ging in ieder geval een ruzie vooraf.


Volgens de politie werd even na 23.00 uur in de Hendrikstraat op straat een 43-jarige man in zijn arm gestoken. Hij meldde zich hierna bij Emergis-opvanglocatie het Witte Huis, even verderop. Medewerkers verleenden vervolgens eerste hulp in afwachting van de komst van de politie en de ambulancedienst.

De politie wist in de Hendrikstraat een eveneens 43-jarige man aan te houden als verdachte. De politie vermoedt dat er alcohol en drugs in het spel waren. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De politie zette rond een woning op de hoek met de Nieuwstraat - Palingstraat een klein gebied af met linten. Er kwam ook een hondengeleider met zijn diensthond ter plaatse. Rond 00.30 uur werd de woning afgesloten en vertrok de politie weer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (7-9-2018 om 09:11)
Beste Kees, 29 jarige man, vader van een kleine. Ik woon in Vlissingen met mijn gezin. Er zijn 2-3 wijken waar je nog niet dood gevonden wilt worden als fatsoenlijk persoon, maar dat heeft iedere stad. De media doet het heel anders overkomen dan dat het is. Ik woon nu ruim 9 jaar in een straat achter de (voormalige) bonedijke, nog NOOIT crimilaliteit in vlissingen meegemaakt... als je het ook niet opzoekt! (PSL en ja, ik ga wekelijks de stad in voor een hapje en sapje, ook daar nooit iets meegemaakt)
Michelle (6-9-2018 om 19:35)
Laten ze elkaar maar naar de andere wereld helpen!
Kees (6-9-2018 om 10:43)
Het wordt de hoogste tijd dat ze de achterbuurt vlissingen eens goed schoonvegen. Er is daar bende vorming, drugshandel en aan deze handel gerelateerd geweld. Je zal er maar wonen met je gezin.....
Cookie-instellingen beheren