Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Weer ernstig bedrijfsongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 06-09-2018, 14.35 uur - Update: 06-09-2018, 21.57 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een bedrijf aan de Koningsweg in Vlissingen is vanmiddag opnieuw een ernstig bedrijfsongeluk gebeurd. Dinsdag gebeurde dat ook al.


Het arbeidsongeluk gebeurde in een loods op het terrein waar jacht- en scheepsbouwers Amels en Damen zijn te vinden. Volgens de politie viel rond 13.00 uur iemand van onbekende hoogte naar beneden, mogelijk vanaf een trap of een ladder. Vrijwel direct werden twee ambulanceteams, twee brandweerwagens en de traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer is rond 14.00 uur met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De helikopter is even later ook weer opgestegen en teruggekeerd naar de basis in Rotterdam. De Inspectie SZW is in kennis gesteld van het arbeidsongeluk.

Dinsdagochtend raakte ook al iemand ernstig gewond op hetzelfde bedrijfsterrein. Toen werd ook de traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam uiteindelijk niet ter plekke. Op maandag 5 maart gebeurde bij ook een ernstig ongeluk. Het slachtoffer overleed enkele dagen later.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren