Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Drugsdealer hangt 5 maanden cel boven het hoofd

Toegevoegd: 06-09-2018, 21.27 uur
Drugsdealer hangt 5 maanden cel boven het hoofd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft donderdag tegen de 34-jarige Hagenaar A. el H. vijf maanden gevangenisstraf geëist vanwege drugshandel. Als stok achter de deur werd eenzelfde aantal maanden voorwaardelijke celstraf geëist.


De vlot bekennende El H. wordt er verdacht in april en mei dit jaar dit te hebben gehandeld in heroïne en cocaïne. El H. woonde in die periode in Terneuzen. Handel in cocaïne erkende El H. Echter, met de handel in heroïne was hij pas de laatste twee weken van mei begonnen omdat zijn klanten hem daar dringend om verzochten. Zo niet, dan zou hij klanten verliezen, legde hij de rechtbank uit.

Bij zijn aanhouding op heterdaad, toen hij een klant van drugs voorzag, werden er 3,5 gram cocaïne en 3,1 gram heroïne bij hem aangetroffen. De rechtbank doet uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren