Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhanger schaart in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 06-09-2018, 21.46 uur
Aanhanger schaart in Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - In de Westerscheldetunnel is donderdag aan het begin van de avond een aanhangwagen geschaard die aan een personenauto was gekoppeld.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur in de oostbuis richting Borssele. Er raakte niemand gewond. Vanwege het incident moest de tunnelbuis volledig worden afgesloten. Rond 18.05 uur kon één rijstrook weer worden opengesteld. Even later kon de tunnelbuis weer helemaal worden vrijgegeven.

Op het moment van het ongeluk was in de andere buis, de westbuis richting Terneuzen, ook al een incident. Hier was sprake van een pechgeval. Beide incidenten zorgden voor oponthoud maar uiteraard zorgde met name de afsluiting van de oostbuis voor veel hinder.

’s Avonds ging de oostbuis overigens ook nog even dicht. Rond 21.30 uur werd namelijk gestart met het reinigen van het wegdek op de plaats waar de aanhanger schaarde. Na een kwartier kon de tunnel weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren