Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig incident scheepswerf Sas van Gent

Toegevoegd: 06-09-2018, 21.51 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Op het terrein van scheepswerf De Schroef in Sas van Gent is donderdagavond iemand zwaargewond geraakt.


Het incident bij het bedrijf aan de Wervenweg werd rond 20.05 uur gemeld. Vrijwel direct werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gedirigeerd. Na een kwartiertje werd ook de hoogwerker van de brandweer in Terneuzen opgeroepen om assistentie te verlenen.

Rond 21.15 uur is het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Ook is niets bekend over het letsel van het slachtoffer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toby (8-9-2018 om 18:48)
@kees zwart. Dit zal met beschikbaarheid te maken hebben als de helikopters in België al voor andere spoedgevallen weg zijn is Rotterdam het dichtste bij naar mijn weten
Kees Zwart (8-9-2018 om 11:20)
Een traumahelikopter wordt ingezet bij spoedgevallen,waarom nu dan een helikopter uit Rotterdam en niet uit Gent of Brugge? die komen wel vaker in Z. Vlaanderen te hulp!
Cookie-instellingen beheren