Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Fietser omgekomen bij botsing Tholen

Toegevoegd: 07-09-2018, 09.38 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een ongeluk op de Oud Vossemeersedijk tussen Tholen en Oud-Vossemeer is vanochtend een fietser om het leven gekomen.


Vermoedelijk raakte de bestuurder van een busje van de weg. Op het fietspad werd vervolgens het slachtoffer geschept. De auto belandde onderaan de dijk in een slootje. Het ongeluk gebeurde rond 08.00 uur, vlakbij bedrijventerrein Welgelegen.

Direct werden verschillende ambulanceteams, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen maar de fietser overleed ter plekke. Een inzittende van het busje is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van diens letsel is niets bekend.

Volgens de politie wordt momenteel onderzoek gedaan naar de identiteit van het slachtoffer. De weg is momenteel afgesloten vanwege sporenonderzoek.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (8-9-2018 om 03:23)
Ik voel me ook niet veilig op rotondes, sterkte aan de nabestaamde
Moeder (7-9-2018 om 18:29)
Benieuwd of het haar gevraagd wordt, Ja-Ja...
camiel (7-9-2018 om 16:00)
Ik wil niet generaliseren, maar dit soort ongevallen zijn vaak een gevolg van niet opletten of iets anders doen dan met het verkeer en autorijden bezig zijn. Te vaak zie ik busjes op de weg rijden met een chauffeur die aan de telefoon zit en zeker niet handsfree. Voor de betrokkenen en zeker de nabestaanden sterkte in deze moeilijke tijd
Kees (7-9-2018 om 14:16)
Zelfs een groenstrook tussen autoweg en fietspad geeft voor mij geen veilig gevoel meer. Hoe vaak ik tijdens het fietsen AUTOMOBILISTEN zie appen achter het stuur, vreselijk zoveel. Sta er niet van te kijken als we hier weer het zoveelste gevalletje "appen"hebben.
Ja-Ja (7-9-2018 om 10:44)
Als fietser ben je nergens meer veilig.!!!!! Vraag ,wat was de bestuurder aan het doen??? Of was er een andere rede dat de bestuurder van de weg af reed?
Marina Govaert de Groene (7-9-2018 om 10:40)
Vreselijk nieuws sterkte aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren