Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek dodelijk ongeluk afgerond

Toegevoegd: 07-09-2018, 12.51 uur - Update: 07-09-2018, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Tholen is vanmiddag het onderzoek afgerond dat was ingesteld naar aanleiding van het dodelijke ongeluk dat daar vanochtend plaatsvond. Het slachtoffer betreft een 55-jarige vrouw uit Tholen.


Een automobiliste die richting Tholen over de Oud Vossemeersedijk reed, raakte hier door onbekende oorzaak rond uur van de weg. Op het naastgelegen vrij liggende fietspad werd een fietser geschept. Deze overleed ter plaatse. De auto, een busje, belandde onderaan de dijk in een sloot. De automobiliste werd per ambulance afgevoerd maar kon al snel het ziekenhuis weer verlaten.

De Thoolse burgemeester is ter plaatse geweest om zich te laten informeren over het fatale ongeluk. Een takelbedrijf startte rond 12.45 uur met de bergingswerkzaamheden. De identiteit van de automobiliste is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (7-9-2018 om 18:42)
Een vrijliggend fietspad is dus ook geen garantie voor een veilige fietsrit. Zeer benieuwd of we nog horen wat de oorzaak was van dit 'ongeluk'. Ik vermoed gsm-gebruik achter het stuur maar ik was er niet bij. Mag ik dit zo zeggen of wordt mijn reactie dan geweigerd?
vreselijk (7-9-2018 om 13:21)
Vreselijk! Sterkte aan nabestaanden en hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren