Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek dodelijk ongeluk afgerond

Toegevoegd: 07-09-2018, 12.51 uur - Update: 07-09-2018, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Tholen is vanmiddag het onderzoek afgerond dat was ingesteld naar aanleiding van het dodelijke ongeluk dat daar vanochtend plaatsvond. Het slachtoffer betreft een 55-jarige vrouw uit Tholen.


Een automobiliste die richting Tholen over de Oud Vossemeersedijk reed, raakte hier door onbekende oorzaak rond uur van de weg. Op het naastgelegen vrij liggende fietspad werd een fietser geschept. Deze overleed ter plaatse. De auto, een busje, belandde onderaan de dijk in een sloot. De automobiliste werd per ambulance afgevoerd maar kon al snel het ziekenhuis weer verlaten.

De Thoolse burgemeester is ter plaatse geweest om zich te laten informeren over het fatale ongeluk. Een takelbedrijf startte rond 12.45 uur met de bergingswerkzaamheden. De identiteit van de automobiliste is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onderzoek (8-9-2018 om 18:35)
Heel veel kracht en sterkte toegewenst aan alle nabestaanden, vrienden en kennissen van deze vrouw, die bij dit onnodige noodlottige ongeval het leven heeft gelaten.
M van belde (8-9-2018 om 15:57)
Gelijk gaan mensen weer conclusie’s trekken bah, Blijkbaar hebben mensen geen geduld tegenwoordig om het resultaat van een onderzoek af te wachten.
Els (7-9-2018 om 23:27)
Wandel of fiets hier regelmatig en denk dan vaak:” er zal nu maar ineens een auto van de dijk afrijden”. Gistermiddag nog. Zou zeggen: vangrail en snelheid 60 km. Veel sterkte voor alle dierbaren.
Jose (7-9-2018 om 23:11)
@[email protected]; Hier hoor je zeker nog van. Na zo'n vreselijk ongeluk volgt altijd een rechtszaak. Wens de mensen die deze mevrouw achterlaat heel veel sterkte en kracht om dit te kunnen accepteren en verwerken. Alle hulpverleners, jullie ook veel sterkte.
T. Biemond (7-9-2018 om 21:56)
Ook onze familie wordt weer bij deze ernst bepaald. Niet ver hiervandaan verloren wij onze geliefde zoon Maurits. Iedere dag vers in het geheugen. Wij wensen de rouwende familie(s) en meelevende veel sterkte n deze moeilijke en droevige omstandigheden.
AntiGSM (7-9-2018 om 19:31)
@Joris, gelukkig is je reactie wel geplaatst, ik heb zelf ook zo'n vermoeden. Alleen als het wel zo is dan hoor je er niets meer over. Daarom hoor je meestal de echte reden niet. Als er iemand onwel was geworden achter het stuur dan had het er wel bijgestaan....
Cookie-instellingen beheren