Botsing met ambulance, twee gewonden

Toegevoegd: 08-09-2018, 10.07 uur

Er ontstond behoorlijk wat schade.
Er ontstond behoorlijk wat schade.
1
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen zijn vanochtend vroeg een ambulance en een personenauto tegen elkaar gebotst. Twee personen raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 05.40 uur bij de kruising van de Guido Gezellestraat met de Vlietstraat, vlakbij ziekenhuis De Honte. Bij de botsing raakten twee personen gewond. Zij konden volgens de politie op eigen gelegenheid naar het nabij gelegen ziekenhuis.

De ambulancemedewerkers verklaarden dat zij groen licht hadden. De politie onderzoekt daarom of de bestuurder van de personenauto door rood is gereden. Bij het ongeluk ontstond behoorlijk wat schade. De ambulance kon niet meer verder rijden en moest worden getakeld.

Volgens de politie had de ambulancedienst net een patiënt afgeleverd bij het ziekenhuis en reed de ambulance niet met spoed. Er was geen patiënt aan boord.  De brandweer heeft na de berging het wegdek gereinigd. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vincent (8-9-2018 om 21:15)
Iedereen verplicht een dashcam.geen twijfel wie Door rood is gereden.