Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij ongeluk Oesterdam Tholen

Toegevoegd: 08-09-2018, 17.06 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeluk op de Oesterdam (N659) tussen Tholen en Rilland zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Rond 15.40 uur reed een personenauto van de weg die richting Rilland reed. Omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling maar hiervan bleek geen sprake te zijn. De brandweer kwam nog wel ter plekke maar hoefde niet te knippen. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.

Twee inzittenden van de auto zijn met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis. De Oesterdam was tot ongeveer 16.30 uur volledig afgesloten. Hierna werd de weg in afwachting van de komst van het bergingsbedrijf tijdelijk vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren