Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Dronken automobilist veroorzaakt ongeval met letsel

Toegevoegd: 01-10-2006, 17.16 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - De politie heeft zaterdagavond een 42-jarige man uit Krabbendijke aangehouden.

Rond 21.15 uur was hij op de Viaductweg in Kapelle met zijn auto op de verkeerde weghelft beland waarna hij in botsing kwam met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 23-jarige vrouw uit ’s Gravenpolder.

In de auto van de 23-jarige vrouw zaten twee passagiers, zij zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen was onwel geworden, de andere had een hoofdwond. Beide bestuurders bleven ongedeerd.

Omdat de adem van de 42-jarige bestuurder naar alcohol rook, werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een blaastest. Daaruit bleek dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarna zijn rijbewijs werd ingenomen en proces-verbaal werd opgemaakt.

De beide auto’s raakten beschadigd en moesten worden getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren