Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier maanden vanwege valse merkkleding

Toegevoegd: 10-09-2018, 14.54 uur
Vier maanden vanwege valse merkkleding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 35-jarige Vlissinger R. van L. een gevangenisstraf van acht maanden waarvan vier voorwaardelijk opgelegd vanwege handel in vervalste merkkleding. Ook kreeg Van L. nog twee maanden cel opgelegd die hem van een vorig vonnis boven het hoofd hingen.


Tegen Van L. was een jaar cel waarvan zes maanden voorwaardelijk geëist. Van L. werd ervan verdacht samen met de 25-jarige P. J. uit Middelburg in het bezit te zijn geweest van vervalste merkkleding. Die werd op 19 mei vorig jaar aangetroffen in een box in Vlissingen. Van L. werd in 2016 al veroordeeld tot een taakstraf van 140 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden, eveneens voor vervalste merkkleding

De 25-jarige J. kreeg een taakstraf van 180 uur plus een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden opgelegd. Er was 240 uur taakstraf plus een half jaar voorwaardelijke celstraf geëist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren