Rechtszaak moord Anjelierenlaan sleept voort

Toegevoegd: 11-09-2018, 21.35 uur

Het onderzoek bij de woning in Vlissingen.
Het onderzoek bij de woning in Vlissingen.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De twee mannen die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van hun kennis/vriend Hussein Abdillahi op 21 september 2016 in Vlissingen, de 34-jarige F. M. en 35-jarige A. M., zullen eind januari volgend jaar worden berecht.

De zaak tegen de twee dient dan voor de rechtbank in Middelburg die daar drie dagen voor heeft uitgetrokken. Het stoffelijk overschot werd die ochtend in zijn woning aan de Anjelierenlaan aangetroffen. Kort nadat hulpverleners waren gearriveerd werden A. M. en F. M. aangehouden.

Wat er zich allemaal die nacht heeft afgespeeld is nog steeds niet helder. Beide verdachten verbleven in de woning maar ontkennen. Getuigen zijn er niet en evenmin is bekend wat heeft geleid tot de doodsoorzaak van het slachtoffer is geweest.

Volgens de raadsman is het naast doodslag of moord ook niet uit te sluiten dat Abdillahi is gestruikeld over de rommel in zijn woonkamer. De verwondingen aan zijn ogen en de gebroken kaak zouden volgens hem ook geleid kunnen hebben tot het hersenletsel waaraan Abdillahi uiteindelijk is overleden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750