Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist rijdt door na ongeluk Tholen

Toegevoegd: 12-09-2018, 19.23 uur
Het ongeval in Tholen. Het ongeval in Tholen.
Het ongeval in Tholen.
© Foto: 112markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie is op zoek naar een automobilist die is doorgereden na een ongeval in Tholen.


De aanrijding vond rond 17.15 uur plaats op de rotonde van de Ten Ankerweg met de Grindweg. Een wielrenner werd hier aangereden door een automobilist die vervolgens doorreed. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de wielrenner heeft behandeld aan zijn verwondingen.

Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. De politie is opzoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (15-9-2018 om 04:33)
Gek he, is toch een onderdeel van je rijbewijs. Verantwoording naar derden als er iets niet in de haak is of onbewust gebeurt. Neem jezelf als voorbeeld en stel je voor dat dit bij jou gebeurt. Wat verwacht je dan? Daarnaast, doorrijden na een ongeval is strafbaar. Terecht. Als je een doorrijder na een ongeval, hoe zeer dat ook lijkt op een kleinigheid, bent en je daarbij onttrekt aan je verantwoording, vind ik het zeer juist dat je door justitie zeer hard wordt aangepakt. Hoop dan ook oprecht dat je op korte termijn zal worden aangehouden ofwel gearresteerd.
willem (14-9-2018 om 14:40)
bang om de no claim te verliezen? borreltje op of stoned? wees een vent / vrouw en meld je. u did the crime--u can do the time.
Ja-Ja (13-9-2018 om 09:04)
Veel automobilisten rijden door omdat ze NIET verzekerd zijn. Bij mij in de straat zijn er drie die Niet verzekerd zijn. Dat kan je zien via controle kenteken daar kan jezelf zien welke auto verzekerd is. Als er een botsing/.aanrijding met z'n persoon is, krijg je veel problemen voor je je reparatiekosten/enz krijgt. Waarom word er zo weinig gecontroleerd op het rijden zonder geldige verzekering door de Overheden???[Vroeger reed er wel eens een auto door de straat die dat controleerde.Zeker weer te duur geworden.] Waarom word er niet bij APK keuring naar gevraagd?
Michelle (12-9-2018 om 19:42)
Doorrijden? Je leest het elke dag.Stumperds uiteindelijk worden ze toch opgesnord!
Cookie-instellingen beheren