Drie aanhoudingen voor opzetten kwekerij

Toegevoegd: 13-09-2018, 14.46 uur

Drie aanhoudingen voor opzetten kwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - De politie heeft gisteren aan de Brouwerijstraat in Sint Jansteen drie mannen aangehouden voor het opzetten van een hennepkwekerij.

Rond 14.15 uur kwamen er meerdere meldingen binnen bij de politie dat er mensen verdachte goederen in een busje aan laden waren. Agenten zijn gaan kijken en troffen in het busje zakken potgrond aan. Er is vervolgens een kijkje genomen in de woning en daar werden goederen gevonden voor het kweken van hennep.

Gelijk zijn drie verdachten aangehouden. Het gaat om mannen van 29, 35 en 37 jaar uit Terneuzen. Een vierde verdachte kon ontkomen. Deze is na een zoektocht door de politie ook niet meer aangetroffen.

Alle verdachten zijn naar een cellencomplex gebracht en zitten nog vast. Ze worden vandaag gehoord door de recherche. De verdachte goederen en het busje zijn door de politie in beslag genomen en afgevoerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (14-11-2018 om 22:56)
Potgrond is tegenwoordig 'verdachte goederen' ? Ik mag toch aannemen dat de andere 'goederen voor het kweken van hennep', ofwel zaadjes danwel stekjes zijn geweest.
Kees (13-9-2018 om 17:34)
Tja wat verwacht je dan? Het blijft dweilen met de kraan open met dit beleid van deze idiote politiek. Wie verzint zo iets? Verkopen is volkomen legaal. De winkel bevoorraden transport en teelt is echter volkomen strafbaar. Je kan dus op je klompen aanvoelen dat er steeds meer kwekerijen komen. Als er één word opgerold dan moeten er weer 10 bij komen. Dit gaat alleen maar door zo en kost de politie en justitie klauwen met geld. Dus OF alles legaliseren OF alles verbieden, maar niet alleen de winkels open houden