Agent breekt hand bij aanhouding man

Toegevoegd: 14-09-2018, 16.29 uur

Agent breekt hand bij aanhouding man
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Donderdagmiddag heeft een agent in een woning aan de 's-Heer Hendrikskinderenstraat in Goes zijn hand gebroken bij de aanhouding van een man.

De politie kreeg rond 16.30 uur een melding van geluidsoverlast in een woning. De agenten hoorden inderdaad duidelijk vanuit een geopend raam harde muziek komen. De overlast werd door enkele mannen veroorzaakt. Een van hen wilde niet naar beneden komen en wilde zich niet legitimeren. De bewoner werd hierop aangehouden. Hij verzette zich tegen de aanhouding.

Een van de agenten raakte hierbij gewond. Bij onderzoek bleek dat hij zijn hand had gebroken. De man werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is vrijdagmorgen verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Rond 12.15 uur mocht hij het cellencomplex verlaten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750