Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee autobranden in Vlissingen

Toegevoegd: 15-09-2018, 04.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag twee keer uitgerukt voor een autobrand in Vlissingen. Brandstichting wordt niet uitgesloten.


Rond 01.20 uur werd er brand ontdekt bij een personenauto die geparkeerd stond aan de Van Speijkstraat. Een blusvoertuig van de brandweer rukte met spoed uit, maar bij aankomst van de brandweer was de brand al grotendeels geblust. De brandweer heeft de auto nageblust.

De tweede autobrand werd even voor 03.00 uur ontdekt aan de Schuitvaartgracht. Hier stond bij aankomst van de brandweer een personenauto in brand. Het vuur kon snel worden geblust, maar de auto brandde wel grotendeels uit.

Naar de oorzaak van de branden wordt nog onderzoek gedaan, brandstichting wordt niet uitgesloten. Beide voertuigen zijn weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (17-9-2018 om 08:57)
het is nu wel duidelijk dat er een pyromaan bezig is... ook 2 ondergrondse container branden afgelopen nacht... of is dit allemaal toeval ???? 2 auto,s gaan meestal niet vanzelf branden, in anderhalf uur.
Cookie-instellingen beheren