Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Winkeldief opgepakt in Terneuzen

Toegevoegd: 15-09-2018, 16.49 uur
Winkeldief opgepakt in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Vrijdagmiddag werd in een winkel aan de Lorentzlaan in Terneuzen een man voor enkele winkeldiefstallen aangehouden.


Een agent, die op dat moment vrij was, zag rond 16.15 uur in een winkel een man lopen, die hij herkende van meerdere winkeldiefstallen afgelopen week bij een winkel aan de Bellamystraat. Hij belde de officier van justitie, die toestemming gaf om hem aan te houden.

Nadat de man de kassa's was gepasseerd, werd hij door de agent aangehouden. Bij de aanhouding bleek dat hij zojuist nog eens enkele blikken had gestolen. De 36-jarige man uit Terneuzen werd voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht, waar hij vrijdagavond een verklaring aflegde.

De officier van justitie besloot dat de man voorlopig vast blijft zitten. Hij werd naar een politiecellencomplex gebracht. Begin volgende week wordt hij voorgeleid voor de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD, (17-9-2018 om 18:42)
Nou AntiGSM je snapt hjet niet helemaal lijkt mij want van deze winkeldief zijn we niet verlost zoals jij denkt want na een paar uur staat hij weer op straat en gaat het gewoon door hoor maar zo zijn er veel die weten dat ze niet worden vastgehouden en dus later weer op straat staan dus die zitten er echt niet mee.
Terneuzenaar (17-9-2018 om 12:52)
Als hij vanavond bij mijn woning binnen probeert te komen zal ik hem zelf eens een handje helpen, vanmorgen vroeg is hij vast al vrijgelaten!
linda (16-9-2018 om 18:45)
Het mag niet ,maar er zijn verschillen als een moeder door omstandigheden geen eten heeft voor haar 2 kids lijkt het soms dat mensen er bijna toe gedwongen worden,en te bedenken dat er s avond veel eten de container in gaat die een uur daar voor nog te koop staan Linda
P (16-9-2018 om 13:50)
Dat je dan eerst de officier moet of gaat bellen. Als je iemand betrapt op diefstal, gewoon pakken, belasting betalende burgerrecht. En anders 112 bellen.
AD. (16-9-2018 om 12:39)
Als je dezelfde week al diefstallen hebt gepleegd en je loopt dan direct weer vrij rond zodat je verder kunt gaan met stelen dan klopt er iets niet lijkt mij.en aangezien deze dieven weten dat ze direct weer worden vrijgelaten gaat dit gewoon door.
k (16-9-2018 om 09:39)
mooi werk van de agent zelf wel eens in brabant meegemaakt hoe een groepje politie collega's die ook vrij waren en op een terrasje zaten toch een agressieve idioot met veel moeite op pakte
Cookie-instellingen beheren