Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fransman fietst door Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-09-2018, 13.20 uur
De politie bij de Westerscheldetunnel.
De politie bij de Westerscheldetunnel.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De oostbuis van de Westerscheldetunnel in de richting van Borssele is zaterdag zo'n twintig minuten afgesloten vanwege een fietser.


Rond 17.40 uur reed de Fransman door de tunnelbuis van Terneuzen naar Borssele. De man is door de politie bekeurd en mocht daarna verder fietsen via een andere route.

Om 17:55 uur was de tunnel weer open.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alain Platjouw (17-9-2018 om 16:34)
Je fiets mag mee in de bus maar dat is niet zo bekend. Voor buitenlanders al helemaal niet. https://www.connexxion.nl/reizen/1190/kaartjes-westerschelde-tunnel/3638
JR (17-9-2018 om 15:16)
Denk dat wij heel blij mogen zijn dat er geen fietspad door de tunnel loopt. Noorden van Frankrijk en Belgie zitten aardig wat vluchtelingen deze komen steeds dichterbij. Ongezien door de tunnel lopen gaat niet lukken wel fijn om beetje controle te hebben op die manier. Heb overgens niets tegen vluchtelingen, de boel beetje onder controle houden is wel fijn.
wim (17-9-2018 om 07:08)
eigenlijk jammer dat er geen fietspad voorzienig is genomen om per fiets via de tunnel aan de andere kant van de Westerschelde te komen
Moeder (16-9-2018 om 21:28)
t Is ook best raar dat er geen fietsersbuis is.. Al zou ík niet durven..
Cookie-instellingen beheren