Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren zetten Vrijburgbad op stelten

Toegevoegd: 18-09-2018, 11.10 uur
Jongeren zetten Vrijburgbad op stelten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Jongeren hebben dit weekeinde voor overlast gezorgd in het Vrijburgad tussen Middelburg en Vlissingen.


Volgens de politie zetten enkele jeugdige personen het zwembad op stelten. Er was ook sprake van een vechtpartij. Deze werd buiten de sportaccommodatie voortgezet. De politie benadrukt dat door dit soort gedrag de veiligheid van andere bezoekers in het geding komt.

De overlastgevers zijn middels bewakingscamera's vastgelegd. De politie laat weten dat de betrokkenen voorlopig niet meer welkom zijn in het bad. Hen wacht vermoedelijk een pandverbod. De Vlissingse wijkagenten roepen de overlastgevers via social media op om excuses te maken aan het zwembadpersoneel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rachid (21-10-2018 om 08:52)
Ja hallo, net of alleen Turken herrie schoppen. Wij hebben tenminste geleerd met respect met elkaar om te gaan!! Daar kunnen jullie nog een berg van leren!!!
Renata (9-10-2018 om 00:48)
De politie roept ze via social media op om excuses aan te bieden. Wow, dat maakt indruk zeg. Geen wonder dat er geen respekt meer is voor de politie. Laat die gasten maar weer de boel verzieken. Dadelijk is het hier net zo’n zooi als in de Randstad.
PIET (7-10-2018 om 19:48)
Nederland lees politie moet snoeihard optreden tegen herryschoppers zoals deze niet met naam genoemde rotlui. KIES EENS PARTIJ VOOR ONS EIGEN VOLK. NEDERLAND IS VAN ONS.
Kees (19-9-2018 om 08:36)
Ik kom hier dus al langer niet meer, bad wordt gedomineerd door andere volken.
wim (19-9-2018 om 06:47)
Wat een vervelend stelletje het plezier in een zwembad kunnen verpesten,gelukkig is hen de toegang van zwembad ontzegt
Lezer (18-9-2018 om 20:31)
Kon je verwachten was al langer meer een Turks badhuis !
Cookie-instellingen beheren