Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder lichtgewond, auto rijdt door

Toegevoegd: 18-09-2018, 12.56 uur
Scooterrijder lichtgewond, auto rijdt door
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

SINT LAURENS - Op de Wilgenhoekweg in Sint Laurens is zondagavond een 17-jarige jongen uit Veere lichtgewond geraakt bij een ongeluk. Hij werd aangereden door een auto, maar deze reed door.


Het ongeluk gebeurde tussen 22.45 en 23.00 uur op de kruising met de Van 't Hoffweg en de Noordweg. De jongeman reed op een scooter en wilde de Van 't Hoffweg inrijden, richting het tunneltje onder de N57.

Op hetzelfde moment reed een personenauto de Noordweg in. De auto raakte één van de wielen van de scooter en de jongen kwam ten val. De automobilist(e) reed door. Er was mogelijk sprake van een grijze of donkerkleurige Volkswagen met de cijfercombinatie 84 in het kenteken. Het zou kunnen dat de auto schade aan de rechtervoorzijde heeft opgelopen als gevolg van de aanrijding.

De scooter liep bij de botsing schade op. De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren