Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 91 km

Ernstig ongeluk Rondweg Sluiskil

Toegevoegd: 18-09-2018, 23.04 uur - Update: 19-09-2018, 10.12 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Op de Rondweg Sluiskil (N252) bij Sluiskil is dinsdagavond iemand ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.


De automobilist, een 54-jarige man uit Sluiskil, werd vermoedelijk onwel achter het stuur, raakte met zijn bestelbusje van de weg en belandde in een droge sloot. Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur, vlakbij de rotonde op de kruising met de Mercuriusstraat en de Eilandstraat.

Direct werden verschillende brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De automobilist zat niet bekneld en is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Of zijn huidige toestand is niets bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft het busje getakeld. Tussentijds was de weg dicht tussen de genoemde kruising en de rotonde bij de Baljuwlaan. Rond 22.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren