Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig incident Dorpsstraat Krabbendijke

Toegevoegd: 19-09-2018, 09.35 uur - Update: 19-09-2018, 11.16 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De traumahelikopter is vanochtend ingezet in Krabbendijke vanwege een ernstig incident in de Dorpsstraat. Hier viel iemand van een ladder.


Rond 08.25 uur werden twee ambulanceteams met spoed naar een woning in de straat gestuurd. Volgens de politie viel een bewoner tijdens werkzaamheden door onbekende oorzaak van een ladder. Hij raakte hierbij ernstig gewond.

De Rotterdamse traumahelikopter landde op een speelveld aan de nabij gelegen Kruisbessestraat. De gewonde is per ambulance naar de helikopter gebracht en vervolgens rond 09.25 uur per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren