Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 86 km

Zwaargewonde bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 20-09-2018, 10.22 uur - Update: 20-09-2018, 16.13 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In de polder in Arnemuiden is vanochtend een 30-jarige vrouw uit Wolphaartsdijk zwaargewond geraakt bij een eenzijdig auto-ongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 08.40 uur op de Oranjepolderseweg. De automobiliste kwam vanuit de richting van vliegveld Midden-Zeeland en reed door onbekende oorzaak in de berm en botste vervolgens tegen een boom. Nadat het ongeluk was opgemerkt, werden naast de ambulancedienst ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

De bestuurster kon zelf uit de zwaar beschadigde personenauto stappen maar heeft desondanks vermoedelijk ernstig letsel opgelopen. De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest.

Rond 10.00 uur arriveerde een team van de verkeerspolitie met spoed bij het incident om een vooronderzoek te doen. Hierna kwam ook een ongevalsanalist van het team Verkeersongevallen Analyse (VOA) ter plekke en is uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

Rond 12.00 uur kon de auto worden opgehaald door bergingsbedrijf De Moor. De Oranjepolderseweg was tot die tijd volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (20-9-2018 om 22:28)
Beste Rick, ongelukken worden niet veroorzaakt door smartphones maar door de oelewappers die dat ding gebruiken tijdens het rijden. Prachtig voorbeeld van Darwinisme
Jokko van der Sneuk (20-9-2018 om 17:39)
@ Rick, ik mag het misschien niet zeggen, maar afleiding zou weleens de oorzaak geweest kunnen zijn... een klap band was het niet die zijn allemaal nog heel op de foto's.. maar bij het gebruik van een smartphone staan ook tijden vermeld in de telefoon. zou men daar naar kijken vraag ik me wel eens af... , of is er iets overgestoken, dat zo maar kunnen in dat gebied...
Rick (20-9-2018 om 13:09)
Weer eens "onbekende oorzaak". De politie zou beter eens eerlijk naar buiten brengen wanneer het weer eens om smartphonegebruik gaat zodat er eens meer over nagedacht wordt. Waarmee ik niet persé wil zeggen, dat het hier ook het geval zou zijn, voordat er fatsoensrakkers commentaar gaan geven op mijn reactie..
Cookie-instellingen beheren