Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij ernstig ongeluk met fruitkar

Toegevoegd: 21-09-2018, 12.54 uur - Update: 06-10-2018, 14.41 uur
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - Op de Vrouwenweg in Hoedekenskerke zijn vrijdagochtend twee personen zwaar- en twee personen lichtgewond geraakt.


Omstreeks 11.30 uur gebeurde bij de ingang van een boomgaard een ongeval met een kar die wordt gebruikt in de fruitpluk. De kar belandde in een sloot maar wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk en wordt nog door de politie onderzocht. Enkele houten kisten die op de kar stonden zijn met een graafmachine weggetakeld om voldoende ruimte te creëren voor de hulpverleners.

Volgens de politie zaten verschillende van de gewonden bekneld. Alle gewonden zijn met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Twee van de slachtoffers hadden volgens de politie zware verwondingen. Bij twee personen ging het om lichter letsel. De brandweer en het team van de Rotterdamse traumahelikopter verleenden assistentie.

De Vrouwenweg was enige tijd volledig afgesloten. De politie heeft de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) in kennis gesteld van het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-9-2018 om 06:46)
Wat is zo,n fruit kar toch behoorlijk groot zou hij te dicht aan de sloot kant gereden zijn en als gevolg weg gegleden zijn, laten we hopen dat de jongens die in ziekenhuis zijn opgenomen weer snel beter worden, veel sterkte door dit ongeval
Mar (21-9-2018 om 15:16)
Hoe kan je nou op dit punt de sloot kieperen? Je hoeft nog niet de boomgaard in dus niet te sturen. Vind t maar vreemd.
Cookie-instellingen beheren