Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Man mishandelt krantenbezorger en steelt fiets

Toegevoegd: 22-09-2018, 11.20 uur
Man mishandelt krantenbezorger en steelt fiets
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Een man heeft vanochtend in Axel een krantenbezorger mishandeld en diens fiets gestolen. Hij richtte ook vernielingen aan.


Volgens de politie werd rond 06.20 uur op de Markt een marktkoopman aangesproken door iemand die vervolgens een onsamenhangend verhaal vertelde. Hij leek mogelijk onder invloed van drugs en sloeg op een gegeven moment met een stok op de marktkraam. De marktkramer parkte hierop de stok af en de onbekende man liep vervolgens weg in de richting van de Nassaustraat.

In de Nassaustraat mishandelde hij een aldaar fietsense krantenbezorger. Deze kwam ten val en de man ging er met de fiets van de bezorger vandoor in de richting van de Buitenweg. Volgens de politie heeft de man mogelijk op de Kanaalkade ook nog een motor omgegooid.

De politie is naar de man op zoek en zoekt tevens getuigen. De verdachte is een man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij sprak Nederlands en was 180 tot 185 cm lang. Hij droeg een witte trui met een Nordic-logo. Hij had een blauwe spijkerbroek met vale plekken aan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (23-9-2018 om 09:51)
denk dat deze man geluk heeft dat ik n iet uit axel kom en dit niet gezien heb anders wist ik wel wie er eerste hulp nodig had gehad, geweld is nooit goed maar in dit geval had ik de dader toch ff in elkaar getrapt
jane (22-9-2018 om 15:49)
die marktkoopman had die vent beter een goede klap met die stok moeten geven , tegenwoordig denken die gasten dat ze alles mogen , of was het ook een verwarde..
Cookie-instellingen beheren