Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Thoolse brandweerlieden in het zonnetje

Toegevoegd: 23-09-2018, 10.09 uur
Zaterdag werd de jaarlijkse bindingsavond van de brandweer in de gemeente Tholen gehouden.
Zaterdag werd de jaarlijkse bindingsavond van de brandweer in de gemeente Tholen gehouden.
© Foto: Gemeente Tholen
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Tijdens de jaarlijkse bindingsavond van de brandweer in de gemeente Tholen zijn zaterdagavond verschillende personen in het zonnetje gezet.


Burgemeester Ger van de Velde - de Wilde bedankte drie jubilarissen voor hun langdurige inzet voor de brandweer. Zij werden vervolgens onderscheiden. Marco Aarnoudse is bijvoorbeeld al 25 jaar lid van de blusgroep Stavenisse. Jan van Tiggelhoven is al 25 jaar vrijwilliger bij de post Tholen en Nico Overbeeke is zelfs al 40 jaar lid van de blusgroep Sint-Annaland.

Van de post Sint-Maartensdijk kregen twee nieuwe ploegleden uit handen van de burgemeester het manschap A-diploma overhandigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (23-9-2018 om 12:06)
Van harte gefeliciteerd, mannen, Bedankt voor jullie jarenlange inzet,,, Een hele trotse Tholenaar :)
Cookie-instellingen beheren