Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vliegt uit de bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 23-09-2018, 14.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de oprit van de N57 vanaf de A58 tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is vanmiddag een auto van de weg geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur toen de auto de N57 opreed, komende vanaf de snelweg uit de richting van Vlissingen. De auto schoot door het riet en kwam op zijn kop tot stilstand.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Ford weer op de weg getrokken en vervolgens afgevoerd. Vanwege het ongeluk was de afslag tijdelijk dicht. Na een ruim half uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
antony vermeulen (23-9-2018 om 17:58)
N57 vanaf de A58 tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is vanmiddag een auto van de weg geraakt. ben benieuwd de hoeveelste wagen dit nu van de afgelopen jaren is. bocht ligt niet goed, men gaat hier veel te snel doorheen. meerdere keren wagens in deze bocht eruit zien gaan. wie gaat hier wat aan doen ??? m.v.g.
fred (23-9-2018 om 15:21)
Ondanks dat de weg daar niet gevaarlijk is, toch maar een vangrail neer zetten, rijden ze tenminste niet in het water. Wat de oorzaak ook is, als je gewoon de snelheid aanhoud die er staat, kan er niets fout gaan.
Cookie-instellingen beheren