Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 83 km

Auto vliegt uit de bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 23-09-2018, 14.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de oprit van de N57 vanaf de A58 tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is vanmiddag een auto van de weg geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur toen de auto de N57 opreed, komende vanaf de snelweg uit de richting van Vlissingen. De auto schoot door het riet en kwam op zijn kop tot stilstand.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Ford weer op de weg getrokken en vervolgens afgevoerd. Vanwege het ongeluk was de afslag tijdelijk dicht. Na een ruim half uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (26-9-2018 om 14:46)
Er is ook totaal niet nagedacht bij het aanleggen van dit stuk weg. Die bocht had veel vloeiender moeten lopen, dan had je deze ellende ook niet elke keer gehad. Het lijkt wel of ze eerst een bepaalde snelheid bedenken en de bocht vervolgens bewust zo krap maken dat je er niet fatsoenlijk door kan zonder eerst uit te moeten stappen om je auto de bocht door te duwen en daarna weer instappen om verder te kunnen rijden.
Zeeuw (25-9-2018 om 12:39)
Aan de snelheid houden, vooral bij kleine autos.
een gast (24-9-2018 om 17:30)
Toen ik rijles kreeg een jaar of 45 geleden werd er al aan geleerd dat je moet remmen voor een bocht en niet in de bocht , en als er veel regen is gevallen doet een ieder er goed aan om zijn snelheid te matigen .Daar mee beperkt men het aantal ongevallen dit geld ook op winterse dagen die er ook weer aankomen. dus rij voorzichtig allemaal
wim (24-9-2018 om 07:09)
Ja bij regen moet je altijd goed oppassen het schijnt een bekende afrit te zijn maar ik vermoed dat snelheid toch wel aan de hoge kant is geweest gezien hoe hij in de sloot terecht is gekomen
Dilara (23-9-2018 om 18:59)
Dat is mijn broer waarbij het gebeurd is! Hij lag onderste boven in het water!
Anoniem (23-9-2018 om 18:50)
Door de hevige regen lag er in de bocht veel water Hij remde af maar het mocht niet baten.. reed zo het riet in en het water in. De auto vloog over de kop in het water. Ben blij dat hij het nog kan navertellen want het is namelijk mijn 20jarige zoon. Hij is door het raampje eruit gekomen.. de auto liep al vol. Gelukkig een engeltje op zn schouder gehad...
Cookie-instellingen beheren