Brandmelding zwembad De Parel Domburg

Toegevoegd: 23-09-2018, 18.16 uur - Update: 23-09-2018, 20.08 uur

Bij de brand is niemand gewond geraakt.
Bij de brand is niemand gewond geraakt.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Twee blusvoertuigen zijn zondag aan het einde van de middag uitgerukt voor een melding van een binnenbrand bij zwembad De Parel in Domburg.

Rond 17.25 uur werden tankautospuiten van de posten Domburg, Oostkapelle en Zoutelande met spoed naar het Roompot-complex aan de Babelweg gestuurd. Uiteindelijk werd de ploeg uit Zoutelande niet meer ingezet. De wagen van de post Oostkapelle hoefde ook niet lang te blijven want de situatie bleek erg mee te vallen.

Volgens de brandweer was brand ontstaan in een frituurpan. “Kordaat optreden van de medewerkers heeft erger voorkomen”, zo schrijft de brandweer op Facebook. Om 17.50 uur waren alle brandweerwagens weer vertrokken. Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750