Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealer met defecte verlichting gepakt

Toegevoegd: 24-09-2018, 11.51 uur
Drugsdealer met defecte verlichting gepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond in Vlissingen een man aangehouden op verdenking van drugshandel nadat hij zonder fietsverlichting reed.


Surveillerende agenten zagen de man omstreeks 23.50 uur door de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen fietsen. Omdat hij geen verlichting voerde, zetten de agenten deze 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan de kant.

De man bleek een bekende van de politie. Hij was al eerder in aanraking geweest met de politie vanwege aan drugsgerelateerde feiten. Ook nu bleek hij verschillende soorten drugs bij zich te hebben. De man is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht in drugs te handelen.

Bij de man werden 59 gram amfetamine, 4 xtc-pillen, 2 gram cocaïne en 7 gram hennep in beslag genomen. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger bongers (26-9-2018 om 15:08)
alleen zo jammer,dat hij dan na verhoor met een dagvaarding of boete (waar hij al een kwartet van heeft) weer wordt heengezonden,want ja arm en zielig ….
Jokko van der Sneuk (25-9-2018 om 07:39)
zeer goed werk dit !!!! van deze Surveillerende agenten nu heeft hij wel een verblijfplaats.... met een adres erbij.
Cookie-instellingen beheren