Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agent geslagen na melding geluidsoverlast

Toegevoegd: 24-09-2018, 12.21 uur
Agent geslagen na melding geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

MIDDELBURG - Na een melding van geluidsoverlast is zondagavond in de Prinses Irenestraat in Middelburg een agent geslagen. De vrouw die de klap uitdeelde werd aangehouden.


De politie kreeg rond 23.15 uur een melding over geluidsoverlast vanuit een woning. Agenten gingen vervolgens op pad om zelf de overlast vast te stellen. Aangekomen bij de woning besloten de agenten de bewoonster aan te spreken. Na meerdere keren kloppen werd de deur geopend.

De bewoonster reageerde volgens de politie meteen erg agressief. "Ze schold de agenten uit en gaf één van hen zelfs een klap in het gezicht. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal ze vandaag worden gehoord", zo meldt de politie.

De agenten hebben aangifte gedaan van belediging en mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (24-9-2018 om 21:20)
Waar is het respect gebleven tegenover onze hulpverleners ? Die we echt niet kunnen missen .
Moeder (24-9-2018 om 16:29)
Dubbel asociaal gedrag dus...
Cookie-instellingen beheren