Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt met scootmobiel in sloot

Toegevoegd: 26-09-2018, 13.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - Een vrouw is woensdagmiddag gewond geraakt nadat ze met haar scootmobiel in de sloot was gereden bij Kamperland.


De hulpdiensten werden even voor 13.00 uur opgeroepen voor een melding van een persoon te water aan de Baas Huisweg. Ter plaatse was de vrouw door nog onbekend oorzaak met haar scootmobiel van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen.

Omdat er water in de sloot stond werden er ook duikers van de brandweer opgeroepen. Deze zijn uiteindelijk niet meer ingezet. De brandweer van Kampoerland heeft geassisteerd bij het ongeval en de scootmobiel uit de sloot getakeld. Deze is later opgehaald. Het slachtoffer is met een ambulance meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren