Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Man op gestolen fiets aangehouden Goes

Toegevoegd: 26-09-2018, 14.16 uur
Man op gestolen fiets aangehouden Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Dinsdagochtend rond 8.45 uur stonden agenten op het Bleekveld in Goes. Zij zagen een man op een fiets stappen waarvan het slot doorgezaagd leek. De agenten hielden de man staande en hij deed vrijwel direct afstand van de fiets. Het slot was inderdaad doorgezaagd.


Door de agenten is de man aangehouden voor heling. De fiets is meegenomen naar het bureau waar de agenten een onderzoek startten om erachter te komen wie de eigenaar van de fiets was. Omdat de eigenaar aangifte had gedaan van de diefstal van de fiets en het framenummer van de fiets had doorgegeven, kwamen de agenten erachter dat de fiets in april 2017 gestolen was in Zoetermeer. De officier van justitie beslist wat er met de fiets gebeurt.

De verdachte, een 33-jarige man uit Goes, is overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd. Daarna mocht de man het bureau weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (26-9-2018 om 23:44)
Ha. ha Danny prachtige reactie. Na de verklaring mocht hij helaas niet op de fiets het bureau verlaten. 't Is natuurlijk wel zo dat als een fietsendief moet lopen, dit voor hem/haar een grote ramp is.
Danny Dynamite. (26-9-2018 om 14:31)
Dat is een eindje fietsen van Zoetermeer naar Goes.
Cookie-instellingen beheren