Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval in Ritthem

Toegevoegd: 26-09-2018, 16.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Bij een ongeval op de Ritthemsestraat bij Ritthem is vanmiddag een man gewond geraakt.


Het ongeval, waarbij drie auto’s betrokken waren, vond rond 15.35 uur plaats. Op de Ritthemsestraat vinden op dit moment werkzaamheden plaats waarbij tijdelijke verkeerslichten zijn geplaatst. Bij deze verkeerslichten botste een bestuurder van een bestelauto achterop een bestuur van een zwarte personenauto. Deze botste vervolgens ook weer op zijn voorganger.

Alle betrokkenen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Eén van de bestuurders is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De weg was hiervoor enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (27-9-2018 om 07:32)
Een stoplicht staat op rood, een stoplicht staat op groen. Als je op je voorligger botst ben je een oen, en zat je waarschijnlijk iets anders te doen.
r v dijk (26-9-2018 om 17:13)
die geplaatste stoplichten zijn zeer verouderd,.. heb daar ook getwijfeld of het nou rood of groen was. zeker met laag hangende zon. was te verwachten!
Cookie-instellingen beheren