Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 409 km

Bestuurder twee keer onder invloed betrapt

Toegevoegd: 26-09-2018, 17.15 uur
Bestuurder twee keer onder invloed betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 34-jarige man met een onbekende woonplaats reed dinsdagavond omstreeks 23.30 uur in zijn busje over de Anthony Fokkerstraat in Goes toen hij werd gecontroleerd door surveillerende agenten.


Naast het feit dat zijn papieren werden gecontroleerd door de agenten, moest de man ook een speekseltest doen. Hieruit bleek dat hij onder invloed reed van THC. De man moest mee naar het bureau om een verklaring af te leggen. Een GGD-arts kwam naar het bureau om bloedmonsters af te nemen van de man en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

Om 03.40 uur diezelfde nacht reden agenten ter hoogte van de Vierwegen in Kapelle en toen zagen ze hetzelfde busje opnieuw rijden. Door de agenten is het busje aan de kant van de weg gedirigeerd en toen zagen ze tot hun verbazing dat die zelfde 34-jarige man met onbekende woonplaats achter het stuur zat. De man werd wederom aangehouden en meegenomen naar het bureau. De GGD-arts is weer naar het politiebureau gekomen om bloedmonsters af te nemen.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Het rijden tijdens een opgelegd rijverbod is een misdrijf, dus hier zal door de officier van justitie o.a. naar gekeken worden tijdens de beoordeling van deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pekingeend (27-9-2018 om 11:09)
Waarom neemt men niet gewoon de sleutels in? en als de tijd verstreken,komt de bestuurder hem maar halen Dan hoeft dit volgende circus ook niet meer te gebeuren of het is gebeurd ,en hij had een tweede sleutel mee?
wim (27-9-2018 om 06:40)
Hier is maar een oplossing voor zijn rijbewijs voor goed innemen zulke mensen horen niet op de weg, gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd door die dronken man.
Cookie-instellingen beheren