Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuur verwoest door brand Vogelwaarde

Toegevoegd: 29-09-2018, 00.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

VOGELWAARDE - Een schuur naast een leegstaande boerderij aan de Drie Gezustersdijk in Vogelwaarde is vrijdagavond door een brand verwoest. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen boerderij.


De brand werd rond 21.40 uur ontdekt. De brandweer rukte uit met meerdere blusvoertuigen, een waterwagen en een hoogwerker. Bij aankomst van de hulpdiensten was er sprake van een uitslaande brand en was de schuur niet meer te redden. De brandweer heeft de aangrenzende boerderij gekoeld en kon voorkomen dat deze vlam vatte.

Rond 22.30 uur is de schuur ingestort en heeft de brandweer besloten deze gecontroleerd te laten afbranden. Om 22.50 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer zal nog wel enige tijd bezig zijn met nablussen. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren