Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Opnieuw vaten met drugsafval gedumpt

Toegevoegd: 29-09-2018, 11.36 uur
Foto 7 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janis (1-10-2018 om 17:53)
tja, wie bezuinigde ook weer de politie weg en liet de drugsdealers multimiljonair worden ? wie weet eens een keer niet alleen aan je zelf denken als je gaat stemmen ? want die duizend euro zag je niet, die onderste steen ook niet, helemaal geeneen belofte, maar toch blijven meelopen met die foute club ? dit is wat ze doen. tevreden nu ?
Piet (30-9-2018 om 11:14)
Als je die zooi legaal maakt dan is het nog makelijker berijkbaar en lijkt mij niet wenselijk. Ga eens kijken in Amerika waar de drugs openlijk wordt verkocht, zoveel zombies bij elkaar had ik nog niet gezien. Heel zwaar straffen b.v zoals in rusland of Marokko dan leren ze het wel af.
Nies (29-9-2018 om 16:47)
Dit probleem word veroorzaakt door de overheid, de overheid maakt het illegaal. Drugs illegaal of legaal het word toch in grote getallen gebruikt Als ze de vaten volgende keer gewoon netjes langs de kant van de weg zetten met een lint eromheen dan is er betreft mileu en veiligheid niet veel gevaar. Wat er in het lab gebeurd dat terzijde. Nieuw beleid is enige wat gaat helpen en dan doel ik op controleren en legaliseren.
Terneuzenaar (29-9-2018 om 16:39)
En hoeveel drugs afval krijgen wij straks op ons bord door het eten van groenten? Wie gaat ons garanderen hier niet ziek van te worden? Dit is net zo idioot als de concentraties Gen-X in ons drinkwater!
jan (29-9-2018 om 12:41)
Ik snap niet dat de overheid hier in Zeeland blijft slapen ,ga nu eens lopen met narcotica honden in het industrie gebied en rond om boerderijen wel succes wordt beloond dat kan ik je wel zeggen. Maar als je op je krent blijft zitten dan worden deze gasten beloond met hun activiteiten
Cookie-instellingen beheren