Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealers opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 29-09-2018, 18.13 uur - Update: 20-04-2024, 08.03 uur
Drugsdealers opgepakt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagavond zijn een 38–jarige Rotterdammer en een 31–jarige vrouw uit Goirle op het Podium in Middelburg aangehouden. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet.


Omstreeks 23.25 uur reageren surveillerende agenten op een hen tegemoetkomende auto die het Podium oprijdt. Uit een snelle bevraging op het kenteken in de politiesystemen komt naar voren dat de Apk-keuring al enkele maanden is verlopen. De bestuurder krijgt om die reden een stopteken voor een algemene controle.

Tijdens de controle worden tussen de voorstoelen en de achterbank een doosjes met enkele gevulde gripzakjes en een klein model digitale weegschaal gevonden. Daar blijft het niet bij. In totaal komen er 7,8 gram amfetamine, 0,5 liter GHB, 11 gram cocaïne, 150 verpakkingszakjes en een flink geldbedrag tevoorschijn.

Zowel de bestuurder als de bijrijdster worden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex. De vrouw blijkt nog 11 gram cocaïne in haar handtas te hebben. Alle drugs, de weegschaal en het geld is in beslag genomen. Beide verdachten zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frits (30-9-2018 om 07:22)
Goed gedaan politie
AD. (29-9-2018 om 23:49)
Ja mooi hoor maar na verhoor worden ze weer vrijgelaten en gaat het weer gewoon verder.
zeeuw (29-9-2018 om 20:18)
goed zo , kleed ze maar goed uit
Cookie-instellingen beheren