Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Deelnemers trouwstoet bekeurd voor toeteren

Toegevoegd: 30-09-2018, 13.32 uur
Deelnemers trouwstoet bekeurd voor toeteren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Naar aanleiding van diverse overlastmeldingen zijn zaterdagmiddag in Vlissingen verkeersboetes uitgedeeld aan deelnemers aan een trouwstoet.


De trouwstoet reed aan het einde van de middag luid toeterend door Vlissingen. Vanwege de overlastmeldingen is besloten om de stoet te volgen. Een aantal voertuigen is staande gehouden waarna de bestuurders een bekeuring in ontvangst mochten nemen.

De groep was onderweg naar Rotterdam. Om er zeker van te zijn dat niet opnieuw overlast zou ontstaan is de stoet door enkele politievoertuigen gevolgd richting de A58. Daar viel de groep uit elkaar en volgde iedereen zijns weegs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (4-10-2018 om 20:31)
Heel simpel gewoon dit soort niet toelaten in nederland en zeker geen verblijfsvergunning geven want dan denken ze dat ze ook alles mogen dus alle voertuigen in beslag nemen en laat ze maar verder lopen.
Een ceremoniemeester (4-10-2018 om 08:29)
Door dit soort grapjes moeten wij nu een vergunning aanvragen, om te mogen toeteren als het bruidspaar het stadhuis uit komt. Voor 5 vrachtwagens voor die 2 minuten nog niet eens. Waar gaat het allemaal naar toen!!!!
bram goeree (3-10-2018 om 12:12)
AntiGSM helemaal gelijk ze leven hier dus aanpassen .straks is het nog zo dat wij ons moeten aan passen .NIET DUS
AntiGSM (1-10-2018 om 23:21)
@Jac, hoevaak moeten die lui nog gewaarschuwd worden? Het mag nu eenmaal niet in Nederland en toch toeteren ze iedere keer opnieuw. Laatst heeft er ook een heel stuk over in de krant gestaan. Deze groep WIL zich niet aanpassen, willen alleen ons land inpikken zodat wij weg gaan...
Ronnie (1-10-2018 om 17:39)
en via sociale media kwamen ze gewoon later weer samen om halfverwegen midden op de snelweg de bruidegom te jonassen zoals in sommige in dit land geaccepteerde culturen gebruikelijk is maar dat hoorde gelukkig niemand. Nu die geluidsoverlast op zondag nog eens een keer aanpakken want dat is ELKE zondag DRIE keer tenminste een KWARTIER LANG ! waarom belt niemand daar over ?
Jac (1-10-2018 om 12:06)
Tja..... dat krijg je met andere culturen. Maar hier vind ik een waarschuwing toch meer op zijn plaats..
Cookie-instellingen beheren