Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 30-09-2018, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeluk op de Sloeweg in Vlissingen zijn zondagmiddag rond 16.20 uur twee personen gewond geraakt.


Twee auto’s kwamen als gevolg van een voorrangsfout met elkaar in botsing ter hoogte van de Weijevlietweg. Omdat er na de aanrijding sprake was van rookontwikkeling werd de brandweer opgeroepen. Van brand bleek geen sprake.

Volgens de politie raakten er twee personen gewond. Een gewonde is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld, de andere is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf meegenomen. Rond 17.20 uur werd de weg weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (30-9-2018 om 23:49)
Hoe gaat het met de gewonde vrouw? Hopelijk zijn de geschrokken dieren ook wat bij gekomen. Sterkte voor de betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren