Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Gewonden bij aanrijdingen op A58

Toegevoegd: 30-09-2018, 23.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij twee ongevallen op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. Er werd ook een auto van Rijkswaterstaat aangereden.


Het eerste ongeval vond rond 21.25 uur plaats op de rijbaan in de richting van Vlissingen. Bij dit ongeval waren twee personenauto’s betrokken. Eén van de bestuurders raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens de afhandeling van het incident was de rechterrijstrook afgesloten. Rond 22.05 uur botste hier een automobilist met zijn voertuig op een auto van Rijkswaterstaat die de rechterrijbaan had afgesloten. Omdat de man een harde klap had gemaakt is ook hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De A58 was na het tweede ongeval een half uur volledig afgesloten, hierna is de linkerrijbaan weer vrijgegeven voor het verkeer. Alle voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Rond 23.00 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (5-10-2018 om 12:31)
Peter, was u erbij?
Peter (2-10-2018 om 23:01)
Ik ben blij dat mijn collega niets is overkomen. Weginspecteurs van Rijkswaterstaat doen belangrijk maar risicovol werk.
Ronald (2-10-2018 om 00:08)
Ik was de auto die na deze man aan kwam rijden. En ook ik moest even goed kijken of ik nu de linker baan of de vluchtstrook moest nemen.. De man zat in ieder geval niet te appen maar was net als ik op de natte weg en een hoop zwaailichten ook even de weg een beetje kwijt. Dus oordeel niet te snel. Ik hoop dat het goed met m gaat. Het was een flinke klap
O (1-10-2018 om 16:22)
Vandaar, ik vroeg mij al af waar al die politieauto's met hoge snelheid en zwaailampen op af vlogen. 4 stuks vlak achter elkaar die vanaf de kant van Vlissingen kwamen en bij Heinkenszand de afrit af gingen om via de de andere toerit weer richting Vlissingen terug te knallen. Ze hadden er goed de pas in zitten. Jammer van de toedracht, maar best mooi om te zien. Ik snap alleen echt niet hoe je het voor elkaar krijgt om op dat tijdstip op een lege weg op elkaar te rijden, laat staan om eensignaalwagen te rammen.
willem (1-10-2018 om 12:01)
waarschijnlijk weer met wat anders bezig dan autorijden.
R (1-10-2018 om 08:41)
Hoe krijg mensen het toch elke keer weer voor elkaar op de A58 een makkelijker weg is er toch niet
Cookie-instellingen beheren