Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val van steiger Heinkenszand

Toegevoegd: 03-10-2018, 11.28 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij werkzaamheden bij een woning aan de Strandloperstraat Heinkenszand is vanochtend iemand van een steiger gevallen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur. Het slachtoffer viel enkele meters naar beneden. Volgens omstanders had hij onder meer rugletsel. Er kwamen twee ambulanceteams en een traumateam ter plaatse om hulp te verlenen. De helikopter landde op een veld naast de Westdijk.

De gewonde is even voor half elf per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter vertrok even later terug naar Rotterdam. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (4-10-2018 om 11:10)
De steiger is omgevallen zag ik. Dat kunnen maar 2 oorzaken zijn. 1. slecht materiaal. 2. ondeugdelijk gebouwd en ik vermoed met 99% het laatste. Als je een (rol)steiger bouwt dan moet je namelijk ook de kantelbeveiliging er op doen zodat hij niet kan kantelen. Een soort schoor. Zo te zien zat deze er niet op en dan vraag je er om. Ook binnenin moeten er schoren zitten anders gaat hij uit zijn verband en trekt hij scheef.
wim (4-10-2018 om 07:36)
van steiger afgevallen dit moet niet kunnen gezien er zoveel mogelijkheden zijn om dit te voorkomen als je stijger opbouwt met de voor geschreven regels die gebruikt moeten worden
Cookie-instellingen beheren