Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 319 km

Scooterrijder botst met afslaande fietser

Toegevoegd: 03-10-2018, 13.37 uur
Scooterrijder botst met afslaande fietser
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg is dinsdagavond een 16-jarige fietser uit Middelburg gewond geraakt.


Rond 19.10 uur reed een 16-jarige scooterrijder uit Middelburg over de Londensekaai, gaande richting de Rouaansekaai. Bij de kruising met de Nieuwstraat kwam het tot een botsing. De scooterrijder wilde daar de fietser passeren, maar de fietser sloeg af en een aanrijding was het gevolg.

Volgens de politie raakte de fietser gewond en moest deze per ambulance worden afgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (4-10-2018 om 09:18)
Makkelijke aanname om de fietser als 'geen richting aangeefster' te bestempelen. Waaruit blijkt dat de scooterrijder niet als een malloot over de weg reed? Daarbij: De Londensekaai is zo breed, als de scooterrijder gewoon maar 30 reed (Wat daar verplicht is) en met gepaste afstand inhaalt was er een kleine kans dat er iets gebeurde toch? richting aangevend of niet..
Michel (4-10-2018 om 07:01)
Inhalen bij een kruispunt is ook best riskant. Ik doe t niet meer want fietsers zijn onvoorspelbaar. Richting aangeven had gemoeten maarja
Moeder (3-10-2018 om 19:55)
Anti-gsm, 100% mee eens. Ik heb het zelf ook weleens: fietser vóór me mindert vaart, ik wil inhalen, maar bedenk me dan dat de fietser wellicht linksaf moet... En ja hoor! Zónder richting aan te geven... Komt idd heel vaak voor, ik hoor zelf bij het uitstervende ras dat het nog wél doet... Als je linksaf slaat, moet je trouwens ook over je linkerschouder naar achteren kijken.... nog vóór of tijdens dat je richting aangeeft... Beterschap voor de fietser, ook qua gedrag.. :-)
AntiGSM (3-10-2018 om 18:45)
Waaruit blijkt dat ook deze fietser (zoals op een enkele uitzondering na) GEEN richting aangaf toen hij af wilde slaan. Is gevaarlijk en dom maar er wordt nooit voor bekeurd, belachelijk gewoon.
Cookie-instellingen beheren