Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Man zwaargewond bij steekpartij, 1 arrestatie

Toegevoegd: 03-10-2018, 14.26 uur
Man zwaargewond bij steekpartij, 1 arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een 19-jarige man uit Tholen is vanochtend opgepakt na een ruzie waarbij zondagochtend vroeg een 18-jarige man uit Hoogerheide in zijn buik werd gestoken.


Volgens de politie hebben het slachtoffer en de verdachte al enige tijd mot met elkaar. "Ze besloten dit zondag in alle vroegte op een afgesproken plek in Tholen uit te vechten", zo zegt de politie. De ontstane vechtpartij liep al snel uit de hand en het slachtoffer kreeg een messteek in zijn buik. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en moest daar een operatie ondergaan.

De verdachte ging er na de vechtpartij vandoor maar heeft zich vanochtend gemeld op het politiebureau in Bergen op Zoom. Daar is hij aangehouden en ingesloten. Het slachtoffer heeft aangifte tegen hem gedaan. De verdachte wordt zware mishandeling / poging tot doodslag ten laste gelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-10-2018 om 07:31)
Vreselijk wat een mentaliteit onder zulke gasten wat moet er van zulke terecht komen er is maar een mogelijkheid opsluiten voor een langere periode.
AntiGSM (3-10-2018 om 21:28)
Gezellig weer :)! Tegenwoordig gaat niets meer met de blote handjes zoals vroeger... helaas maar we leven nu in een achterlijk tijdperk.
Cookie-instellingen beheren