Onderzoek naar reeks brandstichtingen Goes

Toegevoegd: 03-10-2018, 21.35 uur

Brandstichting in een klikobak.
Brandstichting in een klikobak.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet momenteel onderzoek naar een reeks brandstichtingen in Goes. Op Facebook heeft de politie een brief gepubliceerd welke is gericht aan de buurtbewoners.

Volgens de politie zijn tussen mei en oktober verschillende brandstichtingen geweest in de wijken Aria, Overzuid en Ouverture. De recherche doet momenteel onderzoek maar geeft aan daarbij hulp nodig te hebben van mensen die iets hebben gezien of gehoord.

Specifiek is de politie op zoek naar personen die rond de branden zijn gezien en zich verdacht ophielden. Ook mensen die van anderen iets over de brandstichtingen hebben gehoord kunnen zich melden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750